
21 січня, за ініціативи Недригайлівського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Сумській області у адмінбудинку районної ради для представників освітніх, медичних закладів, власників продуктових магазинів та закладів громадського харчування, відбулась семінар-нарада з питань безпечності та якості продуктів харчування.
До відома присутніх були доведена інформація про зміни, які відбулися в харчовому законодавстві країни, необхідності організації вхідного контролю продукції (наявність ТТН, огляду продукції, в т.ч. маркування, термінах зберігання, умов транспортування, тощо), дотримання технології приготування на потужностях операторів ринку, на впровадження системи НАССР, про вимоги до транспортування, зберігання та реалізації харчових продуктів, про неприпустимість обігу фальсифікованих харчових продуктів, способи виявлення таких продуктів та заходах які необхідно вживати у разі виявлення таких продуктів.