
За словами керівника Головного управління Держпродспоживслужби в Сумській області Віталія Моісеєнка, фахівці служби приділяють особливу увагу якості харчування учнів шкіл та вихованців дитячих садочків. Саме від цього, в більшій мірі, залежить їх безпечне перебування в закладах та здоров’я. Тож, протягом минулого року, спеціалісти служби проводили перевірки, притягали винних до відповідальності та контролювали якість харчування. Докладніше у інтерв’ю журналістів The Sumy Post з очільником служби в області.
Пане Віталію, ми час від часу чуємо, що у садочку або школі отруїлися діти, що харчові продукти не відповідають якості. А як часто їх перевіряють на безпечність?
Головне управління Держпродспоживслужби в Сумській області протягом минулого року здійснювало державний нагляд за дотриманням санітарного законодавства та законодавства у сфері безпечності харчових продуктів в навчальних закладах області. Наші фахівці провели 518 перевірок в закладах освіти, в тому числі з питань організації харчування дітей.
Детальніше читайте за посиланням.