Новини

12 Липень 09:49
Навчання для фахівців державних установ ветеринарної медицини, з метою отримання офіційного допуску на проведення передзабійного ветеринарного огляду та ветеринарно-санітарної експертизи м’яса та м’ясних продуктів
Навчання для фахівців державних установ ветеринарної медицини, з метою отримання офіційного допуску на проведення передзабійного ветеринарного огляду та ветеринарно-санітарної експертизи м’яса та м’ясних продуктів, нанесення позначки придатності і ветерин

У приміщенні Головного управління Держпродспоживслужби в Сумській області 26 червня 2018 року відбулося навчання для фахівців державних установ ветеринарної медицини, з метою отримання офіційного допуску на проведення передзабійного ветеринарного огляду та ветеринарно-санітарної експертизи м’яса та м’ясних продуктів, нанесення позначки придатності і ветеринарних штампів.

У ході навчання фахівцями управління безпечності харчових продуктів та ветеринарії були висвітлені питання: дотримання вимог Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», Закону України «Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров’я та благополуччя тварин», наказу Державного департаменту ветеринарної медицини України від 07.06.2002 №28 «Про затвердження Правил передзабійного ветеринарного огляду тварин і ветеринарно-санітарної експертизи м’яса та м’ясних продуктів», наказу Державного комітету ветеринарної медицини України від 02.02.2010 №46 «Про затвердження інструкції із застосування позначки придатності та ветеринарних штампів і внесення змін до Інструкції по клеймуванню м’яса» та вимог чинного законодавства при видачі ветеринарних документів.

Практично-теоретичні навчання фахівці проходили на базі Сумської регіональної державної лабораторії Держпродспоживслужби, лабораторій ветсанекспертизи на ринках.

Фахівці ветеринарної медицини, які пройшли теоретичні та практичні навчання з питань проведення передзабійного ветеринарного огляду та ветеринарно-санітарної експертизи м’яса та м’ясних продуктів, нанесення позначки придатності і ветеринарних штампів, а також успішно пройшли атестацію, отримали офіційний допуск атестаційної комісії на проведення передзабійного ветеринарного огляду та ветеринарно-санітарної експертизи м’яса та м’ясних продуктів, нанесення позначки придатності і ветеринарних штампів, наказ Головного управління Держпродспоживслужби в Сумській області №1102-ОД від 10.07.2018 року.

Поділитися:
Записатись на прийом
Подати скаргу