Новини

14 Листопад 10:09
Навчання фахівців державних установ ветеринарної медицини
Навчання фахівців державних установ ветеринарної медицини

В приміщенні Головного управління Держпродспоживслужби в Сумській області  відбулися навчання та атестація фахівців  ветеринарної медицини державних установ ветеринарної медицини, з теоретичних та практичних знань щодо  проведення  передзабійного  ветеринарного  огляду  та ветеринарно-санітарної  експертизи  м'яса  та  м'ясних   продуктів згідно  з  Правилами  передзабійного ветеринарного огляду тварин і ветеринарно-санітарної  експертизи  м'яса  та  м'ясних  продуктів, нанесення позначки придатності й ветеринарних штампів для отримання офіційного допуску атестаційної комісії, у відповідності до  наказу Державного комітету ветеринарної медицини України  від 02.02.2010 року № 46.  

До  уваги слухачів були наголошені питання дотримання вимог Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», застосування позначки придатності та ветеринарних штампів, дотримання вимог чинного законодавства при видачі ветеринарних документів, проведення післязабійного  огляду та ветеринарно-санітарної експертизи  м’яса. Фахівці пройшли також  практичні навчання з проведення ветеринарно-санітарної експертизи м’яса,  вимог до відбору проб, складання супровідних документів при виявленні паталогоанатомічних змін при  проведенні попереднього післязабійного огляду та ветеринарно-санітарної експертизи м’яса в лабораторії ветеринарно-санітарної експертизи на ринку та Сумській регіональній державній лабораторії Держпродспоживслужби.

По закінченню навчань відбулося тестування, за результатами якого фахівці отримали  офіційний допуск атестаційної комісії.

Поділитися:
Записатись на прийом
Подати скаргу