Новини

10 Грудень 12:37
ПІДВИЩЕННЯ ТА КОНТРОЛЬ РІВНЯ ЗНАНЬ ПРАЦІВНИКІВ У ЗАКЛАДАХ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ м. КОНОТОП.
ПІДВИЩЕННЯ ТА КОНТРОЛЬ  РІВНЯ ЗНАНЬ ПРАЦІВНИКІВ У  ЗАКЛАДАХ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ м. КОНОТОП.

З метою підвищення та контролю знань з питань додержання санітарно –протиепідемічного режиму на харчоблоці, планування перспективного меню, технології приготування страв, якості та безпечності продуктів харчування, продовольчої сировини, умов збереження продуктів харчування в дитячих закладах 06.12.2018р лікарем з загальної гігієни відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Конотопського міськрайонного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Сумській області Баско Н.В., головним спеціалістом відділу освіти Конотопської міської ради  Гуминською О.П, та керівником міського методичного об’єднання медичних сестер дошкільних закладів Безнощенко Т.В. проведено залік у кухарів, комірників та кухпрацівників закладів дошкільної освіти міста.

Питання для контролю знань були розроблені з урахуванням вимог «Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних навчальних закладах», затвердженої спільним наказом Міністерства освіти і науки України та Міністерства охорони здоров’я України від 17.04.2006 № 298/227, наказу Міністерства охорони здоров’я України від 24.03.2016 № 234, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 14.04.2016  № 563/28693  «Про затвердження Санітарного регламенту для дошкільних навчальних закладів».

Слід відмітити, що із 83 присутніх працівників харчоблоків закладів дошкільної освіти на відмінно склали залік 59 кухарів, комірників та кухпрацівників, що свідчить про постійну самопідготовку та досить високу кваліфікацію зазначених працівників.

Поділитися:
Записатись на прийом
Подати скаргу