Новини

24 Жовтня 16:53
СЕМІНАР ДЛЯ ОПЕРАТОРІВ РИНКУ
СЕМІНАР ДЛЯ ОПЕРАТОРІВ РИНКУ

Проект «Вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні» разом з Міністерством аграрної політики та продовольства України та Департаментом агропромислового розвитку  Сумської ОДА 19 жовтня 2018 року в Сумському національному аграрному університеті провів семінар на тему: «Обов’язки операторів ринку. Вимоги законодавства до закладів громадського харчування та малих виробників. Гнучкий підхід». У семінарі взяли участь близько 200 учасників, з яких: керівники або представники операторів ринку, малі виробники, представники закладів ресторанного господарства, закладів громадського харчування МОН (дошкільні, шкільні) яким, згідно вимог законодавства потрібно впровадити процедури, засновані на принципах НАССР.

На семінарі присутні були ознайомлені з питаннями нового харчового законодавства, його вимогами до малого бізнесу та закладів громадського харчування. Обговорені питання НАССР, логічної послідовності впровадження процедур, заснованих на принципах НАССР, а також про можливості застосування гнучкого підходу.

 

Поділитися:
Записатись на прийом
Подати скаргу