
Спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Сумській області прийняли участь у семінарі «Якісне харчування – шлях здоров’я» який відбувся 18-19 лютого 2021 року на базі Державного позашкільного закладу санаторного типу «Ровесник» за адресою м. Суми, вул. Лісна,10.
На семінарі відпрацьовано ряд практичних та теоретичних навиків щодо впровадження санітарного регламенту та постійно діючих процедур, заснованих на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (НАССР), щодо особливостей закупівель у сфері організації харчування в закладах освіти, особливостей дієтичних потреб здобувачів освіти, виробництва «лагідного» молока для дитячого харчування, формування культури безпечного і здорового харчування в закладі освіти та ін.