Новини

07 Листопад 11:25
Семінар з операторами ринку з наступних тем: «Огляд принципів НАССР в секторі аквакультури та перші кроки при впровадженні системи НАССР», «Безпека продуктів харчування та державний контроль при виробництві та реалізації рибопродукції»
Семінар з операторами ринку з наступних тем: «Огляд принципів НАССР в секторі аквакультури та перші кроки при впровадженні системи НАССР», «Безпека продуктів харчування та державний контроль при виробництві та реалізації рибопродукції»

У актовому залі Головного управління Держпродспоживслужби в Сумській області 05 листопада 2018 року з метою інформування операторів ринку харчових продуктів з питань забезпечення безпечності та якості рибопродукції, впровадження принципів НАССР та здійснення контролю в секторі аквакультури, рибальства та рибопереробки, управлінням безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини було проведено семінар на теми: «Огляд принципів НАССР в секторі аквакультури та перші кроки при впровадженні системи НАССР», «Безпека продуктів харчування та державний контроль при виробництві та реалізації рибопродукції».

На даному семінарі були присутні оператори ринку, які здійснюють свою діяльність в секторі аквакультури та фахівці Головного управління Держпродспоживслужби в Сумській області.

Присутні були ознайомлені з питаннями безпеки продуктів харчування та державного контролю при виробництві та реалізації рибопродукції, умовами безпеки харчових продуктів у вилові і обробці, системи простежуваності походження продуктів рибного промислу та аквакультури та ін. Обговорені питання НАССР в секторі аквакультури та перші кроки при впровадженні системи НАССР. Присутнім було продемонстровано фільм про проведення контролю в закладі торгівлі, а також надані роз’яснення по ньому.

Семінар пройшов у формі діалогу та жвавої дискусії.

Поділитися:
Записатись на прийом
Подати скаргу