
20 грудня 2020 року на базі Охтирського міськрайонного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Сумській області проведено семінар-нараду з фізичними особами підприємцями, що здійснюють обіг харчових продуктів.
Особлива увага під час заходу була приділена питанню протидії фальсифікації традиційних молочних продуктів. Присутні ознайомлені зі змінами в законодавстві України про безпечність та якість харчових продуктів, про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів та про вимоги до запровадження процедур заснованих на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках. Висвітлено питання гігієни та санітарії в закладах роздрібної торгівлі.
На всі поставлені питання оператори ринку з обігу харчових продуктів отримали кваліфіковані відповіді профільних спеціалістів.