
У даному заході взяли участь фахівці Головного управління Держпродспоживслужби в Сумській області.
В ході відео-конференції розглядався пілотний проєкт та цілі його запровадження. За результатами були запропоновані такі ключові моменти:
- тенденції у загальній кількості дослідження зразків сирого молока;
- аналіз факторів, що впливають на тенденції;
- відбір та транспортування зразків сирого молока відповідно до обраних моделей, сильні сторони та обмеження;
- подолання обмеження у відборі зразків сирого молока в контексті кожної області т ін.
Даний захід пройшов за підтримки Швейцарії в рамках швейцарсько – української програми «Розвиток торгівлі з вищою доданою вартістю в органічному та молочному секторах України», що впроваджується Дослідним інститутом органічного сільського господарства (FiBL, Швейцарія) у партнерстві із SAFOSO AG (Швейцарія).