- Управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини
- Корисні поради
- Інформаційні та технологічні картки
- Максимально допустимі рівні вмісту забруднюючих речовину у харчових продуктах згідно вимог наших торгівельних партнерів
- НАССР
- Перелік державних інспекторів, які уповноважені здійснювати оформлення та видачу сертифікатів здоров’я при експорті харчових про
- Уповноважені лікарі
- Ідентифікація та реєстрація тварин
- Позначки придатності та ветеринарні штампи
- Зареєстровані декларації відповідності матеріально - технічної бази малих виробництв виноробної продукції
- Реєстри
- Державні реєстри
- ДНПК
- АЧС
- Плани перевірок
- Уніфіковані акти
- Критерії ризиків
- Рішення
- Законодавство
- Про управління
- Управління фітосанітарної безпеки
- Зони обслуговування фітосанітарних інспекторів
- Розпорядження
- Інформаційні картки
- Фітосанітарні вимоги країн світу
- Плани заходів державного контролю
- Реєстри у сфері фітосанітарії
- Фітосанітарний стан посівів
- Фітосанітарний стан області
- Зразки заяв
- Фітосанітарні документи
- Уніфіковані акти
- Критерії ризиків
- Законодавство
- Про управління
- Управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства
- Управління захисту споживачів
- Сектор реєстрації сільськогосподарської техніки
- Плани перевірок
- Контактна інформація
- Графік роботи сектора
- Перелік закладів освіти Сумської області
- Перелік спеціалістів з обстеження машин
- Зразки документів
- Видача посвідчень тракториста-машиніста
- Зняття з обліку (фіз. особи)
- Зняття з обліку (юр. особи)
- Реєстрація (фіз. особи)
- Реєстрація (юр. особи)
- Про сектор
- Сектор контролю за регульованими цінами
- Про службу
- Новини
- Законодавство
- Публічна інформація
- Послуги
- Кадри
- Антикорупційна діяльність
- Державні закупівлі
- Контакти
- Відео он-лайн
- Корисні посилання