
За ініціативи та участі фахівців Конотопського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Сумській області з метою підвищення фахового рівня кухарів закладів загальної середньої освіти на базі ДПТНЗ «Конотопський аграрний професійний ліцей» відбулося навчання за програмою «Новітні підходи щодо організації харчування в закладах загальної середньої освіти». Запрошені кухарі закладів освіти об’єднаних територіальних громад Конотопського району отримали вичерпні відповіді на основні питання щодо організації харчування здобувачів освіти з дотриманням вимог сучасного законодавства, основних вимог до сировини, технології приготування їжі та впровадження системи НАССР тощо.
Під час заходу учасників ознайомили з особливостями оновленого збалансованого меню в закладах освіти та інноваційними технологіями в сучасній кулінарії. В ході практичного показу викладачі ліцею презентували 8 різноманітних страв зі збірника.