
У м. Білопілля фахівці Білопільського відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Сумського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Сумській області на споживчому товаристві «Вир» провели нараду щодо роз’яснення вимог законодавства про безпечність харчових продуктів та профілактиці харчових отруєнь.
До заходу були залучені дирекція ринку, працівники державної лабораторії ветеринарно-санітарної експертизи, підприємці які здійснюють реалізацію м’яса, м’ясопродуктів, ковбасних виробів.
Спеціалісти Держпродспоживслужби наголосили на недопущення реалізації на агропромисловому ринку харчових продуктів домашнього виготовлення, продукції без відповідних супровідних документів, підтверджуючих їх безпеку та якість. Адже такі продукти можуть бути небезпечними та стати причиною харчових отруєнь не виключаючи ботулізм.